Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile işlemlevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının kenarı esna son denli farklı eder skalasına sahiptir.

Mevzii itfaiye aracı yetkilileri ve yapı denetçsonra, yangın merdiveni planını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Düşünceın bütün organizatör gereklilikleri muhalifladığından ve emin bir boşaltma rotası sağlamada koygun evetğundan tehlikesiz olurlar.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, peklik, %100 projeye düzen ve yaraşıklı hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Gereç: Yangın baplarında çoklukla çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedili gidiş çabucak bapnın olabilir olan en azca dakika kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. Ekseri mühür yahut ahşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın çabucak insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi için yangın bapsı yangın kapısı son rütbe eleştiri bir öneme sahiptir.

Geniş olmalıdır: Evgin çıkış kapıları, yekten aşkın insanoğlunun sıkıca çıkış yapabilmesi bağırsakin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve amelî olması manaına hasılat.

Yangın bapları yangın simultane, binalarda bölümler arası yangın intikalini makul bir saat aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline olanak sağlayıcı kapılardır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği yardımıyla alevlerin denetleme altına aldatmaınmasında dayak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Böylecene imalattan kullanıma kadar geçen sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olur.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı genellikle 60 an, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page